Bezoek Schooljudo tijdens de Olympic Experience in Den Haag!

17 januari 2022

De Olympische Spelen van Rio 2016 optimaal beleven? Kom van 6 tot en met 21 augustus naar de Olympic Experience in Den Haag! Het sportstrand van Den Haag verandert tijdens de Spelen in een Olympisch Rio waar je kunt sporten, sport kijken en sport beleven. En voor de (School)judofans is het helemaal feest, want wij zijn maar liefst 4 dagen aanwezig!

Op donderdag 11, zaterdag 13, donderdag 18 en vrijdag 19 augustus kun je ons vinden op de Olympic Experience, waarbij we een heleboel leuke activiteiten organiseren. Donderdag 11 augustus staat de hele dag in het teken van judo. En op de 18de en 19de staat onze ambassadeur, en dan misschien wel kersverse Olympische kampioen, Dex Elmont op de mat om een aantal spectaculaire clinics te verzorgen.

De Olympic Experience is van 6 t/m 21 augustus geopend van 10.00 tot 24.00 uur. Iedere dag is er volop entertainment, er zijn meer dan 25 sporten te beoefenen en de wedstrijden van TeamNL, dus ook die van onze topjudoka’s, worden live uitgezonden! De tickets voor volwassenen zijn €10,- en voor kinderen €5,-. Tickets bestellen kan via: https://teamnl.org/olympic-experience-tickets

Hopelijk tot ziens op 11, 13, 18 of 19 augustus in Den Haag!

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief