Aan de slag met Schooljudo? Of wil je meer informatie?

Klik op de button en vul het formulier in, om geheel vrijblijvend, informatie aan te vragen voor jouw school/ scholen. Wij nemen zo spoedig mogelijk en binnen 3 werkdagen contact met je op.

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar wat Schooljudo voor jou kan betekenen?
We bespreken graag alle mogelijkheden!

Schooljudo.nl
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ, Haarlem 
088-5400215

 

 

 

Vacature bij Schooljudo
Gezocht: Duizendpoot voor projectmanagement

Stagevacature bij Schooljudo 
Gezocht: Salestijger(in) in wording!

Als Waarde(n)transporteur het land door?

Per jaar zijn wij op 400 scholen actief. Alle materialen moeten uiteraard naar deze scholen vervoerd worden. Daarvoor zijn wij altijd opzoek naar goede waarde(n)transporteurs. Iets voor jou? En benieuwd naar meer informatie?  Neem contact op met Bram Kalter via bram@schooljudo.nl

Als aanpakker voor Schooljudo aan het werk? 

Bij Schooljudo is altijd wel iets te doen! Als aanpakker ben je de ene dag judopakken aan het inpakken en een andere dag sta je als begeledeir met 200 kids tijdens een clinic op de judomat. Vind jij het leuk om allerlei verschillende klusjes aan te pakken en te werken wanneer jou dat uitkomt? Dan is deze bijbaan echt wat voor jou! Benieuwd naar meer informatie? Neem contact op met Bram Kalter via bram@schooljudo.nl

Aan de slag als Entertrainer

Heb jij het in je: werken als Entertrainer voor Schooljudo? Zorg jij er samen met ons voor dat we met Schooljudo nog meer kinderen sociaal en emotioneel ontwikkelen? Door judo niet als doel in te zetten, maar als middel. Wij zijn benieuwd!
Let op: al onze Entertrainers dienen in het bezit te zijn van een geldige VOG en (minimaal) een judoleraar A diploma. 


Iets voor jou? We bekijken graag samen de mogelijkheden! Neem contact op met Bram Kalter via bram@schooljudo.nl of 088-5400215.

Created by Clic.nl Copyright Schooljudo.nl 2018