Extreem veel media aandacht clinic Veldhoven

17 januari 2022

De feestelijke eindclinic op 4 november in Veldhoven trok veel belangstelling. Niet alleen omdat er 600 kinderen, 300 ouders en twee judotoppers aanwezig waren, maar ook door de aanwezigheid van veel lokale en regionale media.

Meer dan 600 kinderen van basisscholen in Veldhoven kregen 6 weken lang Schooljudo. Roy Frederiks, combinatiefunctionaris Sport aan de Brede School Veldhoven: “Schooljudo vindt hier nu voor de vijfde keer plaats. Alle 11 de basisscholen doen eraan mee.’’ Dit moest natuurlijk op een bijzondere manier worden afgesloten. De kids kregen een clinic van wereldkampioen Ruben Houkes  en vijfvoudig Nederlands kampioen Neal van de Kamer. De komende periode kunnen alle deelnemers nog naschoolse lessen volgen bij Shizen Hontai en sportschool Verhoeven.

Schooljudo altijd in de media

Het was voor de fotografen en cameraploegen dringen geblazen in Veldhoven. Dat is voor Schooljudo geen verrassing. Schooljudo zorgt niet alleen voor een kwalitatief programma, maar ook voor het zichtbaar maken van het programma in lokale en regionale media. Naast dat er veel kinderen met plezier in beweging worden gebracht, wordt er ook gezorgd voor bekendheid van de betrokken samenwerkingspartners. In dit geval Brede School Veldhoven, gemeente Veldhoven en de 11 deelnemende basisscholen.

Klik op de onderstaande media om twee van de nieuwsberichten te zien:

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief