Feestelijke opening Schooljudo Dojo

17 januari 2022

Op dinsdagmiddag 22 december stond de Japanse sake en sushi in Haarlem klaar om de opening van onze Schooljudo Dojo te vieren. Een dojo op kantoor? Ja echt!

In 11 jaar tijd is Schooljudo ontzettend gegroeid. In aantallen, maar ook in kwaliteit, inhoud en professionaliteit. Zo spraken Ruben als oprichter en Ivar als huidige ‘directeur’ de mix aan ‘vrienden van Schooljudo’ toe. Judo als middel om kinderen ‘Skills4Life’ mee te geven. Vanuit dit geloof richtten Ruben Houkes en Ziggy Tabacznik Schooljudo op. Met succes. Schooljudo is als ‘kindje’ van 2Basics uitgegroeid tot een ontzettend waarde(n)vol en innoverend programma. Met 30.000 deelnemende kids per jaar het grootste breedtesportprogramma van Nederland. Hier zijn we trots op, maar we willen meer: ieder kind zou een periode in zijn of haar leven moeten Schooljudoën. Eerste tussenstap: op naar de 100.000! En naar nieuwe doelgroepen, nieuwe programma’s, nieuwe producten, etc. De energie en passie waarmee wij dit voor elkaar willen krijgen moet voel- en zichtbaar zijn op kantoor. Het idee voor een eigen ‘Schooljudo Dojo’ werd geboren.

Hoewel we de setting klein wilden houden, kwamen we er al snel achter dat er ontzettend veel mensen belangrijk zijn voor Schooljudo. Uiteraard ons eigen team inclusief onze aanpakkers, waardentransporteurs en onze Entertrainers, waar we er inmiddels zoveel van hebben dat we hen helaas niet allemaal uit konden nodigen. Onze ambassadeur Dex, onze overige toppers, onze (vaste) klanten, onze leveranciers en partners als stichting Aandacht voor Pesten. En natuurlijk niet te vergeten, onze twee grote landelijke partners Zilveren Kruis en Infotheek. Partners die in ons geloven en ons versterken. En andersom. Die daarom een belangrijke rol vervulden deze middag. Joost Kokke (Infotheek) en Jan-Willem Evers (Zilveren Kruis) openden de dojo in stijl door een rake klap op een Japanse gong.

Bij deze willen wij iedereen bedanken die zich inzet voor Schooljudo. Benieuwd naar onze dojo? Kom langs bij ons op kantoor om een potje te ‘stoeien’ en goede ideeën uit te wisselen.

Fijne dagen en tot in het nieuwe jaar!

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief