Felicitaties voor onze trotse partners

17 januari 2022

Graag pakken wij de gelegenheid om onze trotse partners Infotheek en IT4Kids te bedanken voor hun enorme steun afgelopen schooljaar. Dankzij hen kregen 36.000 kinderen door middel van Schooljudo “skills for life” lessen tijdens schooltijd.

Infotheek levert al 25 jaar hardware aan bedrijven en sectoren. Stichting IT4Kids stelt bedrijven en organisaties in staat oude hardware te doneren. De restwaarde van deze hardware komt ten goede aan organisaties en projecten, waaronder Schooljudo, die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Samenwerking

IT4kids en Schooljudo zien sport als een essentieel onderdeel van het leven van kinderen. Zij zetten zich met name in voor kinderen voor wie sport niet vanzelfsprekend is. Samen met IT4Kids geloven wij dat sport een grote invloed heeft op de motorische- en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kids.

Felicaties

Wij zijn niet alleen trots op de samenwerking die we hebben maar ook willen we Infotheek van harte feliciteren. Een aantal dagen geleden heeft Infotheek kenbaar gemaakt Centralpoint.nl over te nemen. Dit betekent dat onze partner op dit moment is uitgegroeid tot marktleider in de Benelux! Van harte gefeliciteerd met dit fantastische nieuws!

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief