Gezonde School aanbod schooljaar 19/20

Schooljudo opnieuw in het Gezonde School aanbod voor schooljaar 20/21

In maart kunnen scholen zich inschrijven voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School. Het Ondersteuningsaanbod geeft jouw school een steuntje in de rug om te werken aan Gezonde School. De ondersteuning bestaat o.a. uit een financiële bijdrage die ingezet kan worden voor Schooljudo.

WAT HOUDT HET ONDERSTEUNINGSAANBOD IN?

Het programma Gezonde School streeft er, net als Schooljudo, naar dat gezondheid in het DNA van elke school komt. Het programma Gezonde School heeft daarvoor een ondersteuningsaanbod voor scholen die Gezonde School willen worden. Het Ondersteuningsaanbod bestaat uit een geldbedrag van € 3.000,- per school. De school kan er ook voor kiezen om het bedrag te gebruiken voor de inzet van Schooljudo. Schooljudo is als Gezonde School activiteit te vinden op de menukaart van het certificaat “Welbevinden” en “Sport & Bewegen”.

 

HIERONDER DE FACTSHEET VAN VORIG JAAR. HIER WAS SCHOOLJUDO EEN VAN DE MEEST GEKOZEN ACTIVITEITEN VOOR SCHOLEN DIE GEZONDE SCHOOL WILDE WORDEN. DAARNAAST STAAT SCHOOLJUDO OP 2 VAN DE GEKOZEN GEZONDHEIDSTHEMA’S UIT DE TOP 3. 

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief