Win kaartjes voor Ouwehands Dierenpark

En de winnaar is…….!!!
Juf Elieske van de Da Costa School in Rotterdam. Van harte gefeliciteerd 🙂

 


 

Leraren opgelet: Win kaartjes voor Ouwehands Dierenpark

Geef jouw klas via onderstaand formulier op!

Om onze samenwerking met Reaal te vieren mogen wij 1 klas blij maken met maar liefst 40 kaartjes voor Ouwehands Dierenpark Rhenen. Lekker geregeld!

Wil jij met jouw klas naar het dierenpark? Vul het formulier hieronder in en laat ons bij de opmerkingen weten waarom jouw klas, jouw beestenbende, het verdient om kaartjes te winnen!

De actie loopt t/m 30 november. De datum om naar Ouwehands Dierenpark te gaan kan zelf worden afgestemd. De kaartjes zijn geldig t/m 31 december 2019.

Schooljudo & Reaal

Sinds juli 2018 is Reaal partner geworden van Schooljudo. Dit schooljaar steunt Reaal 10 scholen, zodat zij kunnen deelnemen aan het waardevolle Schooljudo programma. Basisscholen hebben het momenteel financieel niet makkelijk. Door de bijdrage van Reaal kunnen veel leerlingen toch deelnemen aan het programma en zijn zij verzekerd van een leuke en leerzame tijd waarbij zij tegelijkertijd werken aan hun mentale en fysieke weerbaarheid.

Naast de steun aan Schooljudo heeft Reaal het mogelijk gemaakt dat Ouwehands Dierenpark sinds 2017 twee nieuwe bewoners heeft. De reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen. Dier & Zorg, onderdeel van Reaal, neemt de transport- en levensverzekering van de reuzenpanda’s op zich.

Ouwehands Dierenpark en Schooljudo? Zijn er overeenkomsten? Volgens ons wel: want tijdens de Schooljudo lessen is het vaak Ă©Ă©n grote, plezierige beestenboel! Daarbij komen de Schooljudo waarden vertrouwen, samenwerken, beheersing, weerbaarheid, discipline en respect ook veel in het dierenrijk voor.

Wil jij met jouw klas naar het dierenpark? Vul het formulier hierboven in en laat ons bij de opmerkingen weten waarom jouw klas, jouw beestenbende, het verdient om kaartjes te winnen!

De actie loopt t/m 30 november. De datum om naar Ouwehands Dierenpark te gaan kan zelf worden afgestemd. De kaartjes zijn geldig t/m 31 december 2019.

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief