Wil jij met jouw klas naar Ouwehands Dierenpark?

17 januari 2022

Win kaartjes voor Ouwehands Dierenpark voor jouw klas!

Om onze samenwerking met Reaal te vieren mogen wij 1 klas blij maken met maar liefst 40 kaartjes voor Ouwehands Dierenpark Rhenen. Lekker geregeld!
Ouwehands Dierenpark en Schooljudo? Zijn er overeenkomsten? Volgens ons wel: want tijdens de Schooljudo lessen is het vaak één grote, plezierige beestenboel! Daarbij komen de Schooljudo waarden vertrouwen, samenwerken, beheersing, weerbaarheid, discipline en respect ook veel in het dierenrijk voor.
Wil jij met jouw klas naar het dierenpark? Meld je klas aan door hier te klikken en laat ons weten waarom jouw klas, jouw beestenbende, het verdient om kaartjes te winnen!

Schooljudo & Reaal

Sinds juli 2018 is Reaal partner geworden van Schooljudo. Dit schooljaar steunt Reaal 10 scholen, zodat zij kunnen deelnemen aan het waardevolle Schooljudo programma. Basisscholen hebben het momenteel financieel niet makkelijk. Door de bijdrage van Reaal kunnen veel leerlingen toch deelnemen aan het programma en zijn zij verzekerd van een leuke en leerzame tijd waarbij zij tegelijkertijd werken aan hun mentale en fysieke weerbaarheid.
Naast de steun aan Schooljudo heeft Reaal het mogelijk gemaakt dat Ouwehands Dierenpark sinds 2017 twee nieuwe bewoners heeft. De reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen. Dier & Zorg, onderdeel van Reaal, neemt de transport- en levensverzekering van de reuzenpanda’s op zich.
Wil jij met jouw klas naar het dierenpark? Meld jouw klas aan door hier te klikken en laat on weten waarom jouw klas, jouw beestenbende, het verdient om kaartjes te winnen!
Deze actie loopt t/m 30 november. De datum om naar Ouwehands Dierenpark te gaan kan zelf worden afgestemd. De kaartjes zijn geldig t/m 31 december 2019.

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief