Mooie samenwerking met Presikhaaf Schoolmeubelen op de NOT!

17 januari 2022

Vorige week stonden wij, in samenwerking met Presikhaaf Schoolmeubelen, op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling. Dit is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux. Voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Alle onderwijsprofessionals konden hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops en presentaties.

Onze Schooljudomat lag op het beweegplein van de beurs. Elke dag verzorgden wij twee workshops. De kinderen van SBO de Wissel uit Houten, de Wiekslag uit Vianen en de Koningin Beatrixschool uit De Meern hebben aan alle voorbijgangers laten zien hoe goed zij de zeven Schooljudowaarden beheersen. Deze workshops werden gegeven door onze Entertrainers Dirk van Driel, Martin Engels, Mieneke van Bruggen en Roy Westheim.

Samen met Presikhaaf trokken we veel aandacht. De deelnemende kids liepen voor de workshops vol trots in judopak rond op de beurs om mensen te attenderen om op de beide stands langs te komen. Een goed begin van een mooie samenwerking!

Voor een sfeerimpressie van de NOT 2017 bekijk hier de aftermovie. Wij zijn kort maar krachtig in beeld vanaf 1:30!
https://www.youtube.com/watch?v=WkV1x7GqxkA

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief