Schooljudo nieuws 

Entertrainer van de maand juli: Francesca Weber!

Als je een potentiële baan opzij zet om als Entertrainer van Schooljudo aan de slag te gaan, dan heb je veel voor Schooljudo over. En als je de waarden van Schooljudo zó goed over weet te brengen dat je een gemiddeld eindcijfer ontvangt van een 9,6 (!), dan ben je echt een topper! De terechte Entertrainer van de maand juli is niemand minder dan Francesca Weber van Judoclub Hercules.

Na lessen in Meerssen en Bunde werd het voor Entertrainer Francesca pas echt druk in de periode na de meivakantie. Op en neer, in haar onlangs aangeschafte nieuwe auto, van Echt naar Landgraaf, Wessem, Brunssum en Ell. En dat zes weken lang! Kijkend naar de terugkoppeling van de scholen heeft zij de lessen uitstekend verzorgd. Maar liefst 621 kids (!) zijn op een positieve manier in aanraking gekomen met de waarden van Schooljudo. Applaus!

Heb of ken jij een Entertrainer die ook Entertrainer van de maand zou moeten worden? Stuur dan een berichtje naar info@schooljudo.nl en vertel waarom jouw Entertrainer zo geweldig is.

Created by Clic.nl Copyright Schooljudo.nl 2018