Schooljudo nieuws 

Mooiste Schooljudo momenten op de Olympic Experience

De Olympic Experience is afgelopen en wat was het een geslaagd evenement. We hebben veel kinderen in de dojo mogen begroeten en hele mooie momenten beleefd.

Dex Elmont op de tatami

Een dag na thuiskomst stond Schooljudo ambassadeur Dex Elmont alweer twee dagen achter elkaar op de tatami van de Olympic Experience dojo. Hij gaf daar in de ochtend clinics om een heleboel kinderen te inspireren. Aan het einde van de tweede dag gaf hij, via Facebook Live, een interview. Zo kon hij antwoord geven op al jullie vragen.

Kampioen Schooljudo pakhangen

Het Schooljudo pakhangen was één van de populairste onderdelen van de Olympic Experience. Er zijn een heleboel pogingen gewaagd en er zijn mooie tijden neergezet. De kampioene van het pakhangen was Loura Noordam met een speciale ondersteboven hangtechniek en een waanzinnige tijd van 13 minuten en 15 seconden 

Ouders genieten en doen mee met Schooljudo

Niet alleen de Entertrainers en Entertainers moedigden de kinderen aan om te komen judoën. Ook de ouders waren razend enthousiast als ze hoorden dat er gejudood werd op de Olympic Experience. Sommige waren zelf zo enthousiast dat ze zelf een judopak aantrokken en meededen met een clinic.

En een heleboel blije gezichten

Tijdens de 4 dagen dat Schooljudo aanwezig was op de Olympic Experience zijn er meer dan 2000 kinderen in de dojo geweest om deel te nemen aan een clinic of om aan het Schooljudopak te hangen. Al deze kinderen verlieten na afloop de dojo met een glimlach, op misschien een paar na die net niet de recordtijd van het pakhangen hadden verbeterd. Mooi om te zien dat zoveel kinderen plezier hebben in judo!

Created by Clic.nl Copyright Schooljudo.nl 2018