Schooljudo nieuws 

Feestelijke aftrap van de samenwerking met Presikhaaf Schoolmeubelen

Bronvermelding: Reloved fotostudio Arnhem

Medewerkers worden ‘in de houdgreep’ genomen door topjudoka Ruben Houkes

Van 24 t/m 28 januari trokken Schooljudo en Presikhaaf Schoolmeubelen samen veel aandacht op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling. De grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux. De aftrap van een mooie samenwerking, die afgelopen donderdag en feestelijk beklonken werd. Ruben Houkes, Olympisch medaillewinnaar en initiatiefnemer van Schooljudo stapte met de medewerkers van Presikhaaf Schoolmeubelen de ‘tatami’ op om ze de fijne kneepjes van het vak te leren.

Schooljudo is een snelgroeiende organisatie. Door judo in te zetten als middel wordt er in zes weken spelenderwijs hard gewerkt aan de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Zeven waarden staan tijdens het programma centraal: respect, samenwerken, vertrouwen, discipline, beheersing, weerbaarheid en heel veel plezier.

In schooljaar 2015/2016 was Schooljudo actief op 372 basisscholen en deden ruim 32.000 kinderen mee.

Voor Presikhaaf Schoolmeubelen past de samenwerking goed binnen de kernwaarden van de organisatie. Managing director Wim de Goei: ‘Wij werken met passie en enthousiasme. Wij willen in elk opzicht maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij wij ons beleid baseren op de pijlers ‘Duurzaam en Onderscheidend’. Wij geloven dat Schooljudo een erg waardevolle toevoeging is in de ontwikkeling van een kind en gaan daarom graag de samenwerking aan om nog meer kinderen met het programma te bereiken.’

Naast de samenwerking met Presikhaaf Schoolmeubelen heeft Schooljudo zorgverzekeraar Zilveren Kruis, IT-specialist Infotheek en logistiek dienstverlener TNT als landelijke partners aan zich verbonden.

Created by Clic.nl Copyright Schooljudo.nl 2018