Partners komen en soms gaan ze, bedankt Zilveren Kruis!

17 januari 2022

De schoolvakantie zit er op. Deze periode is normaliter rustiger omdat dat scholen dicht zijn. Dit jaar was dat anders. Ons kwartaalthema is niet voor niets: wildwaterbaan 🙂 Er zijn heel wat mooie ontwikkelingen waar we je graag van op de hoogte brengen.

We beginnen met minder nieuws. Na een samenwerking van 6 jaar is er een einde komen aan het partnership met zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Wij kijken met veel dankbaarheid terug op deze waardevolle samenwerking. Samen met Zilveren Kruis hebben wij de afgelopen 6 jaar zo’n 195.000 schoolkinderen bereikt. Een cijfer om trots op te zijn!

Partner IT4Kids blijft dit jaar hoofdsponsor van Schooljudo. Samen met hen hebben we als doel om komend schooljaar meer dan 40.000 kids “Skills for Life” mee te geven.

Het afgelopen jaar hebben wij de handen ineengeslagen met Presikhaaf Schoolmeubelen. De kracht van Presikhaaf is dat het meubilair in alle opzichten maatschappelijk verantwoord geproduceerd wordt. Een partij die uitstekend past bij de waarden van Schooljudo. Samen met Presikhaaf zullen wij komend schooljaar vertegenwoordigd zijn op verschillende onderwijsbeurzen. Daarnaast maken zij het mogelijk dat 10 partnerscholen een Schooljudo programma cadeau krijgen!

Afgelopen maanden zijn wij tot een nieuwe samenwerking gekomen met een prachtige partij van wereldformaat. Binnenkort meer hierover.

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief