TNT/ FedEx

TNT: de logistieke ondersteuner van Schooljudo

TNT helpt Schooljudo met logistieke oplossingen. Voorheen werden alle waardenpakken en judomatten vervoerd middels het eigen ‘waarde(n)transport’ van Schooljudo. Om de komende jaren nog meer kinderen ‘Skills for Life’ mee te geven is focus op het efficiënt inregelen van de logistiek belangrijk. Daarbij is het belangrijk dat wij ondersteund worden door TNT; een professionele en gevestigde partij in de logistiek. De match was snel gemaakt. Samenwerken, kansen benutten, mensen verbinden en ontwikkelen. Dat zijn waarden die zowel TNT als Schooljudo ondersteunen. Samen zetten de bedrijven die waarden in om schoolkinderen in Nederland een leerzame ervaring mee te geven. Een ervaring waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Wij zijn trots op onze samenwerking met TNT.

Speedpoints van TNT

Klanten van TNT kunnen Speedpoints doneren aan Schooljudo. Speedpoints is het spaarprogramma van TNT. Een donatie van 2.500 Speedpoints zorgt er voor dat 1 kind kan deelnemen aan Schooljudo. Is jouw bedrijf TNT klant en wil je Schooljudo op deze manier helpen? Doneer dan (een deel van) jullie gespaarde Speedpoints aan Schooljudo via deze link.

Erik Uljee, Vice President Ground Operations Benelux van FedEx en TNT: “Schooljudo is een heel sympathiek initiatief waarvan de waarden heel dicht bij de waarden van TNT, maar ook van mij persoonlijk liggen. Als wij op een school de judopakken of matten komen leveren dan weet je als chauffeur dat je meer bezorgt dan alleen de goederen.; Het is leuk om daar onderdeel van te mogen zijn! Omdat Schooljudo steeds meer scholen helpt, betekent dat ook meer logistiek; en daar is TNT goed in. Door Schooljudo te helpen met dat waar wij goed in zijn, kunnen zij zich focussen op dat waar zij goed in zijn: kinderen fundamentele waarden meegeven door middel van judo”.

Uitgelicht

Met wie werken we nog meer samen

[ess_grid alias=”grid-2″]

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief