Prijzen

PRIJZEN

Als onderwijsprofessional ben je vast benieuwd: wat zijn de mogelijkheden van Schooljudo voor mijn klas en mijn school? Vraag eenvoudig, snel en vrijblijvend een offerte aan om te kijken of Schooljudo past binnen jullie schoolbeleid*. 

*Onze methode is door de landelijke erkenningscommissie interventies van Effectief Actief gecertificeerd als theoretisch goed onderbouwde interventie. Scholen zetten het in als onderdeel van het sociaal-emotionele ontwikkelingsplan of als aanvulling op het anti-pestbeleid. Daarnaast draagt Schooljudo als Gezonde Schoolactiviteit bij aan een Gezonde School.

Onze partners geven €1000,- korting per programma!

Trots zijn wij op onze partners die geloven in de kracht van Schooljudo, die ons programma versterken en jullie een aantrekkelijke sponsorkorting van €1000,- geven per jaar. Let op: deze korting geldt zolang er sponsordekking is, als je kiest voor meerdere jaren dan wordt deze sponsordekking gereserveerd.

1 JAAR

 • Uitlichting waarde vertrouwen

3 JAAR

 • Profilering met Schooljudo-school
  bordje op de gevel
 • Uitlichting waarden vertrouwen,
  samenwerken, respect
 • Verzekerd van ten minste 3 jaar
  sponsordekking: €3000,-

6 JAAR

 • Profilering met Schooljudo-school
  bordje op de gevel
 • Uitlichting waarden vertrouwen,
  samenwerken, respect, beheersing,
  discipline, weerbaarheid
 • Verzekerd van ten minste 6 jaar
  sponsordekking: €6000,-

Als school kies je voor deelname voor ten minste 1, 3 of 6 jaar. Na afloop van de gekozen periode kan Schooljudo worden opgezegd of wordt Schooljudo tot wederopzegging telkens met 1 jaar verlengd.

Om impact te creëren stappen kinderen ieder jaar met een Entertrainer de mat op. Zo hebben de kinderen de Schooljudo waarden herhaaldelijk fysiek in handen. Uniek aan het programma is dat ieder jaar een andere waarde als thema binnen de school wordt uitgelicht. Zo krijgen kinderen telkens een nieuwe ervaring die door de samenwerking met Disney compleet is afgestemd op hun belevingswereld. 

Voorwaarden verbeteren groepsdynamica

We raden je aan om alleen met ons samen te werken aan een pedagogisch klimaat en een goede groepsdynamica als je het eens bent met onze 7 belangrijkste voor’waarden‘:

Met wie werken we samen