Schooljudo in het Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

17 januari 2022

Schooljudo in het Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

Vanaf maandag 4 maart t/m donderdag 18 april kunnen scholen zich inschrijven voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School. Het Ondersteuningsaanbod geeft jouw school een steuntje in de rug om te werken aan Gezonde School. De ondersteuning bestaat o.a. uit een financiële bijdrage die ingezet kan worden voor Schooljudo.

Wat houdt het Ondersteuningsaanbod in?

Het programma Gezonde School streeft er, net als Schooljudo, naar dat gezondheid in het DNA van elke school komt. Het programma Gezonde School heeft daarvoor een ondersteuningsaanbod voor scholen die Gezonde School willen worden. Het Ondersteuningsaanbod bestaat uit een geldbedrag van € 3.000,- per school. De school kan er ook voor kiezen om het bedrag te gebruiken voor de inzet van Schooljudo. Schooljudo is als Gezonde School activiteit te vinden op de menukaart van het certificaat “Welbevinden” en “Sport & Bewegen”.

Voor welke scholen?

Het Ondersteuningsaanbod is voor alle scholen (locaties) in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

 Hoe schrijf ik mijn school in?

Vanaf maandag 4 maart t/m donderdag 18 april kunnen scholen zich inschrijven voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School via mijngezondeschool.nl(externe link).

Vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie vragen over het Ondersteuningsaanbod nog vragen? Neem contact op met Anne Rongen (bel: 088-5400217 of mail: anne@schooljudo.nl).

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief