Schooljudo in de spotlights

17 januari 2022

Schooljudo in de spotlights

Afgelopen week genoot Schooljudo maar liefst 3x van landelijke aandacht. Wij zijn super trots op wat we doen. Wij werken hier samen met alle betrokken scholen, gemeenten en partners hard voor. Het is dan ook extra fijn als dat opgepikt wordt door de media. Dat delen we graag met jou!

  • Het NOS Jeugdjournaal kwam langs op basisschool De Hoeksteen in Velserbroek. De kinderen van groep 7 van deze school stonden volledig in de spotlights. De lessen werden gegeven door Entertrainer Jesse Thörig. Ook hij had zijn ‘minute of fame’! Het Jeugdjournaal besteedde aandacht aan Schooljudo omdat het thema “weerbaarheid” voor scholen steeds belangrijker wordt. Bekijk het item via deze link.
  • Als een vooraanstaande zender iets publiceert zijn andere partijen er in medialand snel bij. Radio 1 belde in het programma “Langs de lijn” met oprichter Ruben Houkes. In het gesprek vertelt de oprichter over zijn visie en wat (school)judo hem als mens bracht. Luister het interview via deze link.
  • De volgende dag verscheen er een mooi artikel in het christelijk betrokken Nederlands Dagblad. Lees hier het artikel.

De teller staat momenteel op ruim 400 basisscholen die voor Schooljudo kiezen. Omdat wij het belangrijk vinden dat er nog meer kinderen leren over weerbaarheid, vertrouwen en respect zien wij het liefst dat er nog meer scholen kiezen voor Schooljudo. Wij hopen dat deze landelijke aandacht ons hiermee gaat helpen!

Ook jij kunt helpen! Draag jij ons een warm hart toe? Deel, tag en/of stuur dit bericht of de berichten op LinkedIn,  Facebook en Twitter naar zoveel mogelijk mensen die jij hiermee denkt te inspireren. Wij zijn namelijk altijd hard op zoek naar scholen en partijen die in ons geloven. Samen kunnen we ervoor zorgen dat nog veel meer kinderen profiteren van ons waarde(n)volle programma!

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief