Schooljudo op bezoek bij Vreedzame Scholen

17 januari 2022

Victor Boerma, de Schooljudostagiair, bezocht 2 Vreedzame Scholen. Samen met Ivar Spierings, directeur Schooljudo, ging hij in gesprek met de allereerste Vreedzame School en een Vreedzame School die structureel voor Schooljudo gekozen heeft. Dennis de Vries (locatieleider OBS Overvecht in Utrecht) en Caroline le Clercq (directeur Van Reenenschool in Bergen) hebben allebei een groot hart voor de Vreedzame School en (School)judo. Een mooie aanleiding voor deze interviews.

Dennis de Vries is nu 3,5 jaar locatieleider bij OBS Overvecht op locatie Watertoren. De school was in 1999 de allereerste Vreedzame School. OBS Overvecht heeft nog geen Schooljudo gedaan. Caroline le Clercq is al 15 jaar directeur op de Van Reenenschool in Bergen. Zij zijn nu al 4 jaar Vreedzame School en kozen voor structureel Schooljudo binnen het Vreedzame School beleid.

Wij willen Dennis de Vries en Caroline le Clercq bedanken voor de goede gesprekken en input! Lees het hele interview hier: http://schooljudo.nl/schooljudo-op-bezoek-bij-vreedzame-scholen.html

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief