Special thanks to TNT

17 januari 2022

Special thanks to @TNT. In schooljaar 2016/2017 begon de waardevolle samenwerking met TNT. Niet alleen hebben zij ons geholpen om de materialen bij de scholen te bezorgen. Vorige week zijn alle materialen ook weer teruggebracht naar onze loods. De #waardenpakken en #matten staan klaar voor de grote schoonmaak. Wij zijn enorm trots dat we volgend schooljaar de samenwerking met TNT kunnen doorzetten!

TNT verbindt mensen en bedrijven al meer dan 70 jaar aan elkaar. Het logistieke bedrijf levert miljoenen documenten, pakketten en vrachtzendingen met veel zorg en aandacht. Elke week gaat TNT ongeveer 55.000 keer de weg op en 700 keer de lucht in om Europa te verbinden.

Samenwerking
Logistiek dienstverlener TNT helpt Schooljudo met de logistiek. TNT – The People Network – gelooft in de kracht van mensen, in samenwerken, mensen verbinden en ontwikkelen. Dit is de basis van de samenwerking tussen TNT en Schooljudo. Samen zetten deze twee bedrijven de Schooljudowaarden in om schoolkinderen in Nederland een leerzame ervaring mee te geven. Een ervaring waar ze de rest van hun leven profijt van hebben #Skills4Life.

Deel dit artikel

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief