Ik heb een vraag over de digitale toolbox

Ik heb een vraag over de digitale toolbox


Wat houdt de digitale toolbox precies in?

  • Samen met groepsleerkrachten uit het primair onderwijs hebben wij een lesmodule (voor in de klas) ontwikkeld. Deze lessen gaan in op de 7 waarden van Schooljudo en sluiten aan op de beweeglessen die op de judomat gegeven worden. Kinderen worden uitgedaagd om na te denken over de waarden. Wat deze betekenen voor hen persoonlijk, in de klas en in de maatschappij. Wij maken in deze toolbox gebruik van scènes uit een Disney film die aan de betreffende waarde gekoppeld is. Het is niet nodig om eerst de film te kijken, de geselecteerde scènes spreken voor zich en zijn te bekijken in de omgeving. De toolbox is eenvoudig (online) toegankelijk en is ontworpen voor het Digibord. Wil je alles uit het programma halen? Maak dan gebruik van de toolbox i.c.m. de Schooljudo communicatiematerialen tijdens en na de periode dat de beweeglessen plaatsvinden.

Waar kan ik de digitale toolbox vinden?

  • De digitale toolbox is te vinden via: www.schooljudo.nl/toolbox. Log vervolgens in met de inlogcodes die jij (of het contactpersoon van Schooljudo) per mail hebt ontvangen.

Ik ben mijn inlogcodes vergeten, wat nu?

  • Geen stress! Gelukkig staan we paraat om te helpen. De inlogcodes staan in het rooster die de contactpersoon van jouw school per mail heeft ontvangen. Kom je er niet uit? Bel dan naar 088-5400215 of mail naar bram@schooljudo.nl.

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief