Kosten Schooljudo

Kosten Schooljudo


Wat kost Schooljudo?

  • De prijs van Schooljudo is afhankelijk van het aantal groepen dat meedoet met het programma en het aantal jaar deelname. Als je onze brochure aanvraagt dan staan daar enkele voorbeeldprijzen in. Nog makkelijker is het om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen, dit kan onder het kopje ‘prijzen’.

Waarom kost Schooljudo geld?

  • Schooljudo is een maatschappelijk onderneming in de vorm van een B.V. Bij het organiseren van het programma komen nogal wat kosten kijken. Denk hierbij aan alle logistieke kosten, de (communicatie)materialen, het uitbetalen van al onze professionals op kantoor en op de mat, etc. etc.

Wij houden de kosten voor een school zo laag mogelijk, tegelijkertijd blijven wij investeren en groeien om daarmee de kwaliteit van het programma te waarborgen en onze missie te verwezenlijken. Het zou toch geweldig zijn als we ieder kind in Nederland door middel van Schooljudo in zijn of haar kracht kunnen zetten?

Hoe financier ik Schooljudo?

  • Per jaar doen ongeveer 400 scholen mee, in ongeveer 400 verschillende financieringsvormen 😉

Scholen doen mee vanuit een sport-, achterstands-, activiteiten- of werkdrukbudget. Steeds vaker geven directies de Schooljudo methodiek een plek binnen het anti-pestbeleid of binnen het sociaal-emotionele ontwikkelingsplan. Daarbij is het goed om je te realiseren dat Schooljudo een SEO methodiek is en geen (sport)activiteit(je). Het komt ook veel voor dat de ouderraad (een deel van) de kosten op zich neemt. Tenslotte zijn er enkele geluksvogels waarbij de gemeente, de provincie of het schoolbestuur een (weerbaarheid)subsidie beschikbaar stelt. Benieuwd hoe jij Schooljudo kunt financieren? Wij denken graag mee!

Schijf je in voor de Schooljudo nieuwsbrief